Veneția & Burano 2019

EPIL2723

Când ne-am planificat vacanța în Maroc, la întoarcere am optat pentru escala la Veneția Download youtube video ton. Cum stăteam în fața calculatorului pe site-ul celor de la Ryanair și mă uitam la orarul zborurilor, mi-a venit ideea de a lungi escala de la Veneția de la două ore la două zile ipad chrome. Veneția este orașul meu preferat în care încerc să ajung o dată la 2-3 ani iar dacă tot s-a ivit această ocazie cu escala, mi-am zis de ce să nu vizităm și Veneția dacă tot vom fi „în zonă” herunterladen? Așadar, am făcut cărțile: două zile pline și o noapte rezervate orașului care plutește pe mare. 

Să te intorci din Africa și să aterizezi (la propriu și la figurat) în Europa într-unul dintre cele mai scumpe orașe a reprezentat un adevărat șoc pentru cardurile noastre bancare: am cheltuit în două zile în Veneția la fel de mulți bani (sau poate chiar mai mult) cât am cheltuit o săptămână întreagă în Maroc download blue mail. Dar în afară de asta, chiar au fost două zile extrem de frumoase, finalul perfect a ceea ce a reprezentat pentru mine una dintre cele mai fascinante vacanțe în care am fost vreodată. 

În prima zi, după ce am ajuns și ne-am cazat în Veneția, am luat vaporetto și am mers în Burano, insula cunoscută pentru tradiția veche de sute de ani de a lucra manual dantela și pentru casele viu colorate și care se află la 7 km nord de Veneția. Nu mai fusesem de foarte mulți ani în Burano și îmi era dor de explozia de culori pe care această insulă o oferă vizitatorilor ei. Iar a doua zi ne-am petrecut-o în Veneția plimbându-ne ore în șir de-a lungul canalelor și pe străduțele minuscule care scot la iveală, la tot pasul, adevărate opere de artă. 

P.S.: despre Veneția am mai scris aici, aici și aici

VENEȚIA

IMG_2323

IMG_4294

IMG_4300

IMG_4396

IMG_4434

XGVD9896

IMG_4404

IMG_4293

IMG_4410

BURANO

DRMS5256

EHOY4557

IMG_4308

IMG_4336

XUQC2930

IMG_4326

RRLA9676Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.