Veneția & Burano 2019

In some cases, sexual activity may have no noticeable effect. If you’re looking https://frenchwarveterans.com/?p=3802 for cheap amoxicillin, then you have reached the wrong place. There are many reasons why they lay eggs on the skin, but usually it is to lay the eggs where they can be picked up for future use.

It is also possible to get a fever from a strep throat (which usually occurs in the first 72 hours of strep infection), or from any other infection or virus that can cause a fever. The use ivermectin roundworms Tisaiyanvilai of ivermectin for goats is very common in some parts of the world. The information presented at the website does not represent the opinion of the fda.

EPIL2723

Când ne-am planificat vacanța în Maroc, la întoarcere am optat pentru escala la Veneția Download youtube video ton. Cum stăteam în fața calculatorului pe site-ul celor de la Ryanair și mă uitam la orarul zborurilor, mi-a venit ideea de a lungi escala de la Veneția de la două ore la două zile ipad chrome. Veneția este orașul meu preferat în care încerc să ajung o dată la 2-3 ani iar dacă tot s-a ivit această ocazie cu escala, mi-am zis de ce să nu vizităm și Veneția dacă tot vom fi „în zonă” herunterladen? Așadar, am făcut cărțile: două zile pline și o noapte rezervate orașului care plutește pe mare. 

Să te intorci din Africa și să aterizezi (la propriu și la figurat) în Europa într-unul dintre cele mai scumpe orașe a reprezentat un adevărat șoc pentru cardurile noastre bancare: am cheltuit în două zile în Veneția la fel de mulți bani (sau poate chiar mai mult) cât am cheltuit o săptămână întreagă în Maroc download blue mail. Dar în afară de asta, chiar au fost două zile extrem de frumoase, finalul perfect a ceea ce a reprezentat pentru mine una dintre cele mai fascinante vacanțe în care am fost vreodată. 

În prima zi, după ce am ajuns și ne-am cazat în Veneția, am luat vaporetto și am mers în Burano, insula cunoscută pentru tradiția veche de sute de ani de a lucra manual dantela și pentru casele viu colorate și care se află la 7 km nord de Veneția. Nu mai fusesem de foarte mulți ani în Burano și îmi era dor de explozia de culori pe care această insulă o oferă vizitatorilor ei. Iar a doua zi ne-am petrecut-o în Veneția plimbându-ne ore în șir de-a lungul canalelor și pe străduțele minuscule care scot la iveală, la tot pasul, adevărate opere de artă. 

P.S.: despre Veneția am mai scris aici, aici și aici

VENEȚIA

IMG_2323

IMG_4294

IMG_4300

IMG_4396

IMG_4434

XGVD9896

IMG_4404

IMG_4293

IMG_4410

BURANO

DRMS5256

EHOY4557

IMG_4308

IMG_4336

XUQC2930

IMG_4326

RRLA9676Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.