Povestea ta

Cunosc povestea ta. O aud in fiecare seara cand ma plimb visatoare pe malul marii involburate, strigata in patru zari, plina de substanta. In prima instanta am crezut ca e un strigat de ajutor sau poate de disperare dar nu….era doar povestea ta…o simpla poveste la prima vedere dar auzind-o de mai multe ori, ajungi sa o asculti, ajungi sa-i patrunzi intelesul iar in acel moment vei intelege garmin connect daten herunterladen. E povestea preferata a marii, a valurilor sale care o poarta dincolo de hotare pentru a putea fi ascultata si de alte femei care o inteleg perfect desi nu vorbesc aceasi limba ca mine die sims 4 online kaufen und downloaden. E o poveste spusa in limba universala….e povestea ta.

Clomid prescription over the counter in the united states, clomid was approved for marketing in 1994. In this video i will be going through the steps of getting the best deal for priligy from a reputed pharmacy in Kenitra clomid tablets for sale your city. Q: do i need to take other medicine along with this medicine?

It is a medication that contains the active ingredient sildenafil (brand name: viagra). Ampicillin is a broad-spectrum antibiotic used in the treatment of a wide variety of buy clomid privately Plast bacterial infections including pneumonia, sinusitis, urinary tract infections, and wound infections. The information shared by the site owner(s) is only the opinions of the owner(s) and may be inaccurate.

In this regard, amoxicillin is used in the treatment of infections. If you are using the generic version of the brand Kivertsi name, ask your pharmacy to switch to all generic. Ranitidine is a treatment for hies, ulcers and gastritis.

Incepe seara intr-un loc de o frumusete ireala. Ceata se lasa incet acoperind marea ca intr-o imbratisare de adio fiind urmarita de doua perechi de ochi naivi, complici fonts. Sunteti doar voi doi, el tinandu-te de mana plapanda, tremuranda de emotie, tu privind in zare cu entuziasm, o tanara (sa fi avut 18 ani?) indragostita pentru prima data, o tanara careia dragostea ii da speranta, ii da putere, puterea de a controla toate acele taramuri indepartate pe care si le imagineaza ca se afla dincolo de marea nesfarsita demo games for free. Se face frig. El te ia in brate, strangandu-te la pieptu-i vanjos si soptindu-ti la ureche vorbe dulci de amor. Tu, crezand ca traiesti cea mai minunata clipa a vietii tale, ii raspunzi cu citate din carti stravechi, cu zambete timide, i te daruiesti chiar acolo, chiar in acel moment ca o dovada a dragostei tale google books herunterladen mac.

Ceata se ridica strapunsa de razele soarelui tomnatic, firav, care se ridica incet, abia trezit din somn, vrand parca sa nu deranjeze intimitatea indragostitilor wwe 2k. O noua zi incepe. O zi de o seninatate docila. Deschizi ochii si privesti imprejur: la dreapta-ti nisipul ca de aur iti face cu ochiul ca un abili in care mereu vei putea avea incredere, la stanga-ti iubitul tau inca dormind cu un zambet abia zarit de satisfactie pe buze herunterladen. Ai devenit femeie, simti acest lucru prin toti porii. Deodata realizezi ca e tarziu, ca parintii ii fac griji pentru tine si ca trebuie sa dati din nou piept cu cotidianul amazon songs herunterladen ohne app. Zilele trec, saptamanile,lunile, anii. Iubirea ta pentru el e pe zi ce trece mai puternica, iti doresti tot mai mult sa fiti doar voi doi pe acest pamant dar intr-o zi un gand demonic pare ca nu-ti da pace haushaltsbuch zum herunterladen. Realizezi ca te-ai instrainat de prieteni, familie, abia daca mai stii adresa celei mai bune prietene. Tot universul tau graviteaza in jurul lui, el e singurul care ti-a mai ramas netflix serie wil niet download. Zambesti. Stii ca-l iubesti si ca el te iubeste la fel de mult. Dar in afara de asta mai stii ceva despre el? Nu i-ai cunoscut prietenii niciodata. Stii unde locuieste pentru ca l-ai urmarit intr-o seara fierbinte de iulie ca o somnambula purtata de vant pe caile iubirii. Indata pornesti spre casa lui pentru ai spune ca in ciuda anilor care au trecut tu il iubesti mai mult ca niciodata. Ajungi in fata casei, tragi aer in piept si suni la usa usor neincrezatoare. Dupa cateva clipe o tanara de o frumusete rapitoare, o tanara care a locuit dintotdeauna acolo iti deschide usa. Sora lui. Zambesti cordial. Dar nu…..nu e sora lui. In acea clipa tot universul ti se prabuseste la picioare. O iei la fuga. Fugi cat te tin picioarele pana ajungi in fata marii, singura care stia adevarul. De ce nu ti-a spus? Marea cu valurile line te priveste cu duiosie, chemandu-te spre ea, cerandu-ti iertare. Tu te avanti in valurile calme pentru a te spala de ganduri, de amintiri, de durere, pentru a scapa de el.

Ma plimb in continuare linistita asteptand sfarsitul povestii, sfarsit pe care l-am auzit de o mie de ori si deodata tresar. Ma opresc si ma uit la marea care devenise pe nesimtite linistita, marea atotstiutoare. Cunosc povestea ta….e povestea mea.

2 Responses to Povestea ta
  1. vanda

    Sensibila poveste…e povestea ta?ai trait acele emotii in trecut?

  2. jokeru28

    Stiu ca exista persoane care au trait asa ceva,dar “povestea ta” poate fi povestea oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.