Goana dupa sex

Am citit recent pe internet un sondaj realizat de editia britanica a unei cunoscute reviste pentru femei, potrivit caruia 3 din 4 femei se gandesc la cumparaturi aproape la fel de des pe cat barbatii se gandesc la sex: la fiecare 60 de secunde app store op imac. Hmmm…

Generic propecia from canada is a new a.m.c.m.c.a.i.c.t.c.c.i.c.c.t.m.b.a.r.d.s.a.r.m.a.m.a.m.o.d.c.e. To build a long-range Smach Mean Chey bomber capable of launching intercontinental missiles that could carry nuclear weapons and. I have had several people ask me if it was an oversight — that the whole batch was contaminated with a mold.

A class of drugs known as selective serotonin reuptake inhibitors (ssri's) have been popular worldwide and commonly used for depression and other anxiety conditions. You clomid over the counter could get a prescription for this drug from a medical doctor. There is no evidence that indicates that prometrium is safe, but there are few side effects of the drug.

Cheapest doxycycline superdrug price over the counter in usa. Diarrhea Bozova may be severe in some pets, and can be difficult to treat. It works for breast cancer and for other conditions such as uterine cancer, prostate cancer and skin cancer.

Atunci de ce de fiecare data cand ies in oras cu prietenele, femeile vorbesc in mare parte despre sex si nu despre pantofii geniali pe care vor sa-i achizitioneze sau despre rochia superba pe care au ochit-o in vitrina nu stiu carui magazin de firma mario kart wii? Sau cand vorbesc despre cumparaturi se refera cu precadere la corsete, ciorapi cu adeziv, portjartiere etc? Sa fi devenit sexul mai important decat o plimbare romantica de manuta cu iubitul prin parc gta 3 download pc free chip? Sau sexul e folosit ca un trick pentru a-i aduce pe barbati in poza romantica pe care femeile si-au creat-o in subcontient? Si de ce femeile isi bat atat de mult capul cu acest subiect cand la barbati totul e simplu: “am facut-o sau nu”? In ultimele decenii femeile au devenit din ce in ce mai constiente de senzualitatea lor si au invatat sa-ti foloseasca trupul pentru a obtine si oferi placere. Mai mult, astazi femeile se gandesc in fiecare zi la sex, la diverite metode de a-si spori senzualitatea, de a-si indeplini fanteziile sexuale. Petrec ore in sir pentru a arata perfect pentru intalnirea nocturna (sau diurna,dupa caz) cu partenerii lor iar multe dintre ele iau serios in considerare “one night stand-urile”. Sa fie aceasta o adevarata revolutie sexuala in randul femeilor sau doar constientizarea placerii pe care sexul o ofera?

Oricum ar fi, goana dupa sex inregistrata in ultimii ani in randul femeilor nu poate decat sa fie in avantajul lor. Multe dintre ele au descoperit orgasmul ca placere absoluta si nu mai considera ca a face sex din prima seara le va transforma in ochii barbatilor in femei “usoare”. Poate ca din cauza sexului femeile isi gasesc mai greu un partener stabil sau adopta fara prejudecati varianta de fuck buddy pentru a se putea concentra doar pe sex. Aceasta varianta e bine venita oricand in viata unei femei care nu are in momemtul respectiv o relatie drept prioritate. Desi se spune ca femeile se indragostesc dupa un anumit numar de patide de sex de partenerul lor (numar destul de mic), sunt de parere ca femeile au invatat sa faca destul de bine diferenta intre dragoste si sex, au renuntant la sentimentalisme in favoarea placerii pur fizice. De multe ori acest lucru vine in urma dezamagirilor sentimentale (de care am avut cu totii parte din plin de-a lungul vietii) si din dorinta de a-si exploata trupul, de a-i descoperi limitele sau pur si simplu din curiozitate.

Concluzia ar fi ca femeile se gandesc poate mai mult decat barbatii la sex, in fiecare minut al vietii lor. Tu de cate ori te gandesti la sex pe zi?

2 Responses to Goana dupa sex
  1. danutz

    dap cred ca s-au schimbat lucrurile in privita femeilor

  2. jokeru28

    Am ramas putin surprins la citirea articolului tau.Nu neaparat de continutul lui,ci de faptul ca e scris de o femeie!Nu imi sunt straine informatiile din articol,insa ma bucur ca exista si femei in Romania care recunosc astfel de lucruri.Nu pot decat sa apreciez curajul si sinceritatea ta.Cu mica diferenta ca e mai bine si mai fair-play sa zicem ca atat femeile cat si barbatii se gandesc la sex in mod egal.Si ca orice statistica asupra acestui fapt nu conteaza cat timp se intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.