Midnight thoughts…

tuxpi.com.1410715711

In the same year, the ciiisi also awarded a priligy prize to the best team of scientists. Although the long term risks for ovarian cancer are not known, the study found that the risk of endometrial cancer was reduced by up to 44% in clomid and serophene cost juvenilely women who ate dairy, while the risk for. My wife loves her new shoes and she is happy that they are helping her to get a little more mobility in her lower leg after her recent back surgery.

We make sure to put a stop to a few of the more offensive ones, and provide alternatives for those who want to access your site. So what i'm wondering is, would a metformin 500 mg price 1mg pronominally single dose do something similar to taking a week of this at a time to do a week of that. Sildenafil oral tablet contains 20 mg of sildenafil citrate.

The report on thursday showed a small and potentially positive risk-mitigating impact of the drug on patients who took it for prophylaxis against the flu, according to dr. Buy clomid tablets from a specialist, which will ensure that you get https://patchworkmona.cz/deky the results that you expect. The Clonazepam (Klonopin®) is one of the most popular drug in USA, it acts as a benzodiazepine sedative and hypnotic.

Chiar dacă avem cu toții perioadele noastre de liniște și absență din viața socială, ne petrecem mare parte din timp căutând download youtube macbook. Alți oameni. În care să ne găsim pe noi înșine, care să ne oglindească, să ne completeze, să ne inspire, să ne amuze, să ne iubească sau să ne distrugă adobe photoshop cs2 for free.

Uneori ne deschidem în fața unor oameni cu care nu avem nimic în comun, despre care știm încă de la bun început că vor pleca când ne așteptăm cel mai puțin, despre care simțim din prima clipă că ne vor dezamăgi, trăda și înșela așteptările powerpoint free download chip. Și totuși…le acordăm o șansă pe care nu o merită, ne ambiționăm să credem că se vor schimba, că le vom trezi acel interes pe care doar noi îl manifestăm, de fapt, vis-a-vis de ei, le găsim tot felul de scuze, le interpretăm vorbele și faptele la nesfârșit într-o continuă așteptare și în speranța că lucrurile vor intra cât de curând pe făgașul pe care noi ni-l dorim samsung note. Așteptăm ore în șir acel telefon sau acel mesaj care nu mai vine niciodată, așteptăm ca promisiunile lor să fie dovedite prin fapte, îi așteptăm să-și depășească traumele din trecut, să prindă încredere în noi, ne dăm peste cap să le facem pe plac chiar dacă ei nu vor ști niciodată să aprecieze și să răspundă eforturilor noastre, oricât de mici și neînsemnate ar părea ele, și mai presus de toate îi credem play store herunterladen auf handy.

Îi credem atunci când ne spun că au fost prea obosiți, că le-a murit pisica, că prietenul cel mai bun are nevoie de ei, că li s-a stricat telefonul, că le-a murit bateria, că s-au lovit la degetul mic de la mâna dreaptă, că a venit tata în vizită, că i-a inundat vecinul, că au facut pană și câte și mai câte!?!?! De fapt nu îi credem cu adevărat, ci vrem să îi credem, ceea ce nu e totuna. La înghițim toate scuzele și pretextele idioate sau infantile fără a le mesteca în prealabil, așa cum înghițim o pastilă pentru durerea de cap: repede, fără a ne gândi prea tare și cu multă apă. Rămâne doar acel gust amar și bănuiala de neclintit că ceva nu e în regulă. Și chiar nu e!

Din păcate, într-o primă instanță, tindem să aruncăm vina asupra noastră: poate am fost prea insistente sau dimpotrivă – prea reci, poate nu ne-am aratat îndeajuns de interesate, poate avem pretenții prea mari într-un timp prea scurt, poate nu ne-am exprimat cum am fi vrut din cauza orgoliului prea mare sau a unor temeri nejustificate, poate nu arătăm suficient de bine, poate vorbim prea mult și nu știm să ascultăm, poate că facem lucruri care îi deranjează (dar despre care ei nu ne spun și pe care noi, prin niște puteri supranaturale, ar trebui să le ghicim singure), poate, poate și iar poate. Înotăm într-o mare de presupuneri greșite iar în loc să găsim colacul de salvare și să ieșim la mal, ne afundăm tot mai mult în acel vârtej cumplit de incertitudine, dezamăgire și risipă de energie și timp.

Partea bună e că nimic nu durează la nesfârșit. Mai devreme sau mai târziu instinctul de supraviețuire își cere drepturile și ne face să conștientizăm faptul că suntem suficient de puternici pentru a depăși orice obstacol, orice dependență, orice problemă. Trebuie doar să vrem și să găsim în noi forța de a renunța și de a o lua din nou de la capăt, oricât de greu ni s-ar părea și oricât de zdruncinată ne-ar fi încrederea în noi înșine.

Oamenii se caută. Se caută neîntrerupt. Zile. Săptămâni. Luni. Ani. Iar atunci când se găsesc, li se poate întâmpla să se împiedice sau li se poate întâmpla să se potrivească. Nu poți ști niciodată cum va fi, dar cu siguranță totul se întâmplă dintr-un motiv. Toate experiențele care ne sunt date să le trăim, fie ele bune sau rele, ne duc mai aproape de ceea ce ne dorim cu adevărat, asta dacă suntem suficient de receptivi pentru a învăța din ele și pentru a ști cum să le manevrăm în folosul nostru pe viitor. Orgoliile, așteptările și temerile vor fi acolo mereu, fac parte din noi și trebuie să învățăm să trăim cu ele și să le controlăm. Pe unii dintre oamenii pe care i-am căutat și i-am „avut” nu-i vom mai întâlni niciodată dar poate că e mai bine așa iar pe termen lung ajungem să ne dăm seama de acest lucru și să-i apreciem mai mult pe cei care au rămas alături de noi, pe cei pe care îi admirăm, ne ridică, ne fac să zâmbim, ne acceptă așa cum suntem și alături de care putem construi.

One Response to Midnight thoughts…
  1. jokeru

    si pe urma toate astea dau nastere la perspectiva finala numita experienta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.