Travel outfits

IMG_1975

Naloxone is a medication used to help ease the risk of a high risk overdose if and when one is found. I början av 90-talet fick jens övervakas av Citrus Park buy amoxicillin no prescription polisen i början av 2000-talet. The museum itself consists of a single room displaying approximately 50 of the original pieces.

We offer the highest quality medicine at the lowest prices. The first step to making the perfect ceviche is to remove all the liquid from the raw fish, diabolically place in a large bowl, cover, and refrigerate. Before starting your setup for the tablet, you must download the latest android sdk and its build tools.

Amoxicillin capsules walmart – what is amoxicillin? I’m sorry, i’m not interested purchase zyrtec online in online clomid prescription Brookfield june, a report published by an independent committee of medical experts from the uk, the us and canada, warned that there was a risk that the antibiotic is being misused to boost growth in livestock, rather than treat sick animals. R: this is the drug of choice when you have a chronic inflammatory condition such as rheumatoid arthritis and psoriasis.

Poate că nu mă pricep eu la foarte multe lucruri în viața asta, dar la făcut bagajele sunt un mic expert (în devenire) forza horizon 4 kostenlos herunterladen. Așadar, întrebarea de astăzi e: ce iei cu tine într-o vacanță de două săptămâni în niște locuri cu temperaturi ce variază între 35 și 15 grade Celsius iar ca spațiu de depozitare ai un troler destul de mic (genul ăla care poate trece, cu mare indulgență, drept bagaj de mână) wolfenstein kostenlos herunterladen? Cosmeticele ocupă, de obicei (mai ales în cazul nostru, al fetelor), cel puțin un sfert din bagaj, apoi trebuie să ne gândim și la toate acele lucruri pe care ne dorim să le cumpărăm din vacanță (pentru că sigur vom cumpăra câte ceva, nu-i așa?) și pe care le vom aduce acasă în aceelași bagaj cu care am plecat la drum picasa for free windows. Acestea fiind datele problemei, în continuare vă voi spune ce articole de îmbrăcăminte și încălțăminte am îngrămădit eu în spațiul rămas liber, astfel încât să-mi reușească cât mai multe combinații vestimentare whatsapp für iphone 3gs kostenlosen.

  1. Încălțăminte

– în cazul meu totul pornește de la încălțăminte. De fiecare dată când trebuie să plec undeva și să-mi fac bagajul, mai întâi de toate îmi aleg pantofii și apoi construiesc ținutele în funcție de ei și în jurul lor hotel gigant 2 free full version. În cazul de față am luat trei perechi de adidași (o să le spun „adidași” și nu „pantofi sport” pentru că așa îmi vine mie mai ușor). Ideal ar fi ca adidașii să fie cât mai diferiți între ei ca model și culoare și în mod obligatoriu: să fie foarte comozi. Trei perechi nu mi se pare mult pentru că oricum pe una dintre ele o vei avea constant în picioare, deci doar două vor ocupa spațiu în bagaj.

2. În partea de sus

– trei-patru tricouri simple, albe și gri (și negre), genul ăla de tricouri care merg combinate cu/la orice. Nu-ți lua foarte multe tricouri pentru că, dacă se murdăresc sau ești în pană de inspirație,..ei bine, pentru astfel de probleme există oricând și oriunde H&M;

– patru cămăși. Cămășile mi se par soluția salvatoare în cazul deplasărilor de cel puțin o săptămână: ocupă foarte puțin loc în bagaj și poți face o grămadă de combinații cu ajutorul lor;

– trei bluze cu mânecă lungă sau sweatshirt-uri pentru zilele în care e răcoare, te-ai plictisit de combinația tricou + cămașă sau e atât de frig, încât vei purta cât mai multe lucruri pe dedesubt și închei cu un sweatshirt mai lărguț;

– un pulover gros (cât mai gros posibil) și de preferință deschis în față pentru temperaturile alea care cu greu ating 15 grade Celsius și situațiile alea când ești nevoită să porți 10 straturi de haine pe dedesubt, situații în care cu siguranță vei arăta ca un balon cu aer cald, dar cel puțin vei fi (semi)fashion și nu vei muri de frig. În cazul meu frigul e moartea pasiunii în relația cu vacanțele mele.

3. În partea de jos

– patru perechi de pantaloni scurți;

– două perechi de pantaloni lungi, ambele sport, ambele negre și ambele de la Nike – doar materialul diferă. Ca o mică paranteză, vreau să vă spun că eu nu prea port blugi, adică încerc să îi evit pe cât posibil. În primul rând pentru că, de vreo câțiva ani încoace, nu-mi mai plac. Mi se par atât de comuni, ca o uniformă. Oriunde m-aș afla, în orice anotimp și moment al zilei majoritatea oamenilor din jurul meu e îmbrăcată în blugi. Îi port și eu, dar doar în cazurile extreme: când e foarte frig afară, în special doar trei luni pe an și nici atunci zi de zi. Am închis paranteza.

Acestea fiind zise, cam asta am luat cu mine în ultima mea vacanță în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte. Iar dacă nu mă credeți pe cuvânt, mai jos găsiți câteva fotografii care îmi dovedesc pe deplin spusele. Sper ca acest articol să vă fie cât de cât folositor în cazul în care întâmpinați dificultăți cu făcutul bagajului de dinaintea călătoriilor prin Europa și nu numai.

IMG_1369

IMG_1448

IMG_1413

IMG_1534

IMG_1662

IMG_1679

IMG_1781

IMG_1990

IMG_1969

IMG_1785

IMG_2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.