Sunday mood

Bun….legat de ceea ce vedeți în imaginile de mai jos: poate că nu e cea mai interesantă, creativă sau chic ținută pe care am purtat-o vreodată, dar cred că e una destul de potrivită pentru o după-amiază (încă) friguroasă de duminică favorites. Toate elementele care compun această ținută îmi sunt extrem de dragi (luate separat, ce-i drept) iar pantalonii aceștia reprezintă, de mai bine de cinci ani, una dintre piesele de rezistență din garderoba mea can't download pdf android. Iar dacă tot veni vorba despre piesele de rezistență, există vreo regulă după care ar trebui să ne ghidăm atunci când ni le alegem, există vreun manual de stil care să ne exemplifice precis temelia pe care ar trebui să ne construim garderoba, există vreun număr de asftel de piese la care ar trebui să ajungem sau pe care să nu-l depășim sau fiecare dintre noi se raportează la propriile necesități, luând în considerare vârsta, profesia, cercurile în care ne învârtim și, mai presus de toate, personalitatea Download story video? Bineînțeles că există acele piese, precum cămașa albă, rochia neagră, sacoul cambrat, pantofii cu toc înalt și vârf ascuțit, perechea de jeans-i care se potrivește perfect constituției noastre, ș.a.m.d, piese care se vor purta mereu indiferent de tendințele care vin și pleacă (și apoi, cum s-a dovedit în ultimul timp, revin și revin și iar revin, mereu aceleași), piese pe care le avem cu toții ps4 gta 5. Dar, pentru mine, o piesă de rezistență reprezintă mult mai mult decât atât, reprezintă mult mai mult decât un lucru pe care aș face bine să-l am acolo, pe undeva prin dulap audiobook for free.

Pentru mine o piesă de rezistență este acel articol vestimentar sau accesoriu care să se potrivească la absolut orice și pe care să ajung să-l port până când se rupe, efectiv. Da, sună puțin cam brutal sau chiar lipsit de bun gust, dar acesta e adevărul. Îmi place să investesc în „lucruri” pe care să-mi doresc să le folosesc, să le port acum, dar și peste un an, doi, trei….o sută. Nu mi-a ieșit întotdeauna chestia asta, dar în garderoba mea există și mici excepții. De exemplu, pantalonii din imaginile de mai jos. I-am cumpărat acum șase ani și, deși materialul s-a deteriorat după ceva vreme pe partea genunchiului drept, nu m-am încumetat să-i arunc, ci m-am gândit la soluții iar cea mai la îndemână a fost să bag foarfeca în ei și să-i readuc la viață sub o formă puțin modificată. Iar exact asta intenționez să fac și în cazul multor perechi de jeans-i care zac uitați într-un cotlon întunecat al șifonierului, deși, de vreo câțiva ani, nu prea mai port jeans-i decât atunci când e foarte frig afară sau când călătoresc și vreau să mă îmbrac excesiv de comod iar opțiunile îmi sunt, oricum, destul de limitate.

I’m wearing: parka from Mango, Zara sweater, H&M/D.I.Y pants, Superga sneakers (2750 – Cotu Classic Mushroom), Malvensky rings.

2 Responses to Sunday mood
  1. jokeru

    mie imi place tinuta,iti vine bine,iar daca nu iti este frig la picioare atunci e si mai bine 🙂 crapatura aceea de la pantaloni poate era mai bine sa nu fie…

  2. andreea

    e frumoasa tinuta, nu stiu de pantalonii rupti, daca tie iti plac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.