Pierced

Dacă n-ar fi firele astea odioase de păr alb, pe care le urăsc și pe care nu le observ niciodată în oglindă, ci doar în poze, și despre care îmi mai atrag cei din jur uneori atenția (da, știu că va trebui să iau măsuri cât de curând dar nu m-am vopsit niciodată de teamă că nu voi găsi o nuanță identică cu nuanța mea naturală – mă rog, asta este o altă discuție), aș putea confunda imaginea de mai sus cu una din copilărie sau adolescență, când, după lupte seculare și aproape imposibil de câștigat cu mama, până la urmă am convins-o să mă lase să-mi fac niște piercing-uri von der webseite herunterladen. „Niște piercing-uri” însemnând, mai precis, patru în urechea stângă și două în cea dreaptă iar exact aceștia sunt cerceii mei preferați pe care i-am purtat ani de-a rândul – de pe când aveam doar 12 ani și renunțând, mai apoi, la ei odată cu terminarea liceului herunterladen. Nimic nu era mai la modă pe timpul adolescenței mele decât să porți cât mai multe perechi de cercei (de preferabil – aici sunt destul de subiectivă, recunosc – în urechi) iar, din punctul meu de vedere, cu cât cerceii erau mai mici și mai discreți, cu atât mai bine hörbücher kostenlosen für handy.

Pe cât aveam 19-20 de ani deja mă plictisisem de ei și m-am hotărât să-i scot (pe toți 8!), chiar dacă, pe atunci, eram convinsă că găurile se vor astupa în scurt timp și asftel toate eforturile și suferințele pe care le îndurasem cu mulți ani în urmă vor fi fost în zadar herunterladen. Însă nu s-a întâmplat așa și probabil că nici nu o să se întâmple vreodată: șapte ani mai târziu găurile sunt tot acolo iar micile mele comori au rămas neschimbate și arată, încă, foarte bine în urechile mele tatort hörspiele kostenlos downloaden. În prezent nu mai port cercei. M-am reorientat spre inele, ceas și foarte rar brățări, însă m-am hotărat ca, din când în când, să mai apelez și la cerceii din imagini pentru un efect cool, tineresc și diferit Download games for free windows 10. Chiar cred că asftel de accesorii pot scoate pe oricine din anonimat dar asta nu înseamnă că vă sfătuiesc acum să vă găuriți urechile. Dacă v-ați făcut piercing-uri în adolescență, puteți încerca să le mai valorificați uneori, mai ales în timpul liber și/sau când purtați o ținută foarte simplă și aveți nevoie de acel „ceva” care să vă facă să ieșiți, plăcut zic eu, în evidență herunterladen.

2 Responses to Pierced
  1. marix

    Tinerete:)) ce incredere mi-a oferit piercing-ul facut impreuna!!!…ne-a dezinfectat cu Davidoff Cool Water caci nu mai avea spirt….mai tii minte?:)

  2. Raluca

    :))) Nu mai tineam minte treaba asta cu dezinfectarea, dar acum ca mi-a spus parca imi amintesc niste franturi. Oricum, ne descurcam si noi cum puteam….important e ca totul a iesit bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.