Make A Wish!

Make a wish and let it happen! Well, I must admit, it sounds pretty good. Truth being said, I’ve been craving some arm candy lately and one month ago I set eyes on this red string bracelets, but I just couldn’t make up my mind, probably because of their high price tag. Today, though, I decided to go for it, so I took my courage and wallet in both hands and I went to Malvensky and Rhea Costa Atelier (13th Popa Nan street) to get my hands on this beautiful clover charm bracelet. Between you and me, IĀ definitley could use some good luck right now. More infos about Malvensky Charms you can find on their facebook page.

Timp de vreo doua-trei luni m-am tot gandit sa-mi achizitionez una din bratarile pe fir rosu care indeplinesc dorinte, create si semnate de Malvina Cervenschi. Decizia a fost cam greu de luat, daca ne gandim la pretul destul de piperat, dupa parerea mea. Astazi, insa, dupa cateva zile in care am adunat argumente pro si contra, mi-am luat inima in dinti si banii in buzunar si am pornit spre atelierul Malvensky si Rhea Costa, situat pe strada Popa Nan, nr 13, pentru a achizitiona trifoiul si bratara purtatoare de noroc. Apropo de noroc, sper sa functioneze deoarece putin noroc in perioada asta chiar mi-ar prinde bine. Mai multe informatii despre brandul Malvensky Charms puteti gasi pe pagina lor de facebook.

9 Responses to Make A Wish!
 1. alexa

  cat costa o bratara ? ma intereseaza si pe mine sa imi cumpar ..e foarte draguta si in plus as avea nevoie de putin noroc

 2. Raluca

  Preturile sunt afisate pe pg lor de facebook (Malvensky Charms) si incep de la 100 Ron.

 3. mirela

  Pentru mine, bratarile Malvenski sunt un exemplu perfect de afacere foarte bine facuta, in care imaginea conteaza mai mult decat produsul in sine.

 4. m

  O bratarica…daca te ajuta sa ai incredere si sa gandesti pozitiv cu siguranta vei avea si impliniri…dar asta numai datorita faptului ca atragi ceea ce gandesti…nu cred in magia acelei bratari si sunt de acord cu Mirela. Magia este in tine!Sa-mi spui ce efect a avut peste un an :)…

 5. andreea

  chiar daca magia e in noi, chiar daca porti alb nu devii inocent…cateodata un simbol e binevenit sa aduca speranta.

 6. jokeru28

  hahaha cica aduce noroc….dragelor mele nu mai fiti atat de superstitioase….ce faceti acum? mergeti toate femeile de pe globul asta pamantesc la Malvensky sa ii luati bratara ca aduce noroc?! si gata nici o femeie nu va mai fi ghinionista? oricat de mult am vrea asta,din pacate nu se poate!

  daca o luati pentru orice alt motiv in afara superstitiei atunci nu ma dezamagiti,dar daca nu….

 7. Raluca

  Bineinteles ca un fir de ata rosie nu va face minuni pentru nimeni iar daca mi se va intampla ceva spectaculos in viitorul apropiat, cu siguranta nu voi arunca vina pe aceasta bratara. Cum spunea (scria) Andreea, cateodata e bine sa incerci sa faci legaturi intre situatii si lucrurile palpabile pentru ca de cele mai multe ori, prea mult realism strica.

 8. jokeru28

  de obicei in viata,indiferent daca e lucru bun sau rau,ce e prea mult strica

 9. Cezy

  O caruta de bani aruncati pe fereastra šŸ˜€
  Parerea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.