Gloomy days

Geaca asta….a fost dragoste la prima vedere când am văzut-o pentru întâia oară atârnând cuminte pe un umeraș într-unul dintre magazinele Zara Download ebooks for ipad for free. De fapt, a fost genul ală de dragoste la prima vedere când nici nu am mai verificat eticheta să văd cât costă (iar eu întotdeauna mă uit la prețuri și le studiez înainte de a mă hotărî dacă vreo haină sau vreun accesoriu merită să mă gândesc serios s-o/să-l cumpăr) și nici nu am mai așteptat să ajung la cabină, ci am probat-o pe loc, acolo, chiar în mijlocul magazinului kostenlos wii spiele herunterladen deutsch. Iar asta pentru că mi-a plăcut la nebunie și pentru că un astfel de articol vestimentar îmi lipsea cu desăvârșire din garderobă de mai mulți ani klick games for free. Toți cei care mă cunosc îmi sunt martori că, în ultimele două-trei ierni, obișnuiam să mă îmbrac mult prea subțire pentru temperaturile de afară și preferam, în schimb, să adaug pe sub paltoane sau jachete mai multe straturi de haine (maiou, tricou/ri, maletă și pulovăr) Download edencity chat. Uram să car atâtea haine pe mine de fiecare dată când ieșeam afară din casă dar nici nu voiam să investesc într-un articol care să nu-mi placă foarte mult și pe care să-l cumpăr doar așa…ca să fac iarna în el firefox pdf nicht automatisch downloaden.

În fine, mă bucur foarte tare că am dat, într-un sfârșit, peste geaca asta, pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos, dar chiar și așa, sper să fie ultima dată anul acesta când o mai vedeți aici, pe blog, pentru că, oricât de mult mi-ar plăcea mie unele achiziții care mi-au ținut, cu adevărat, de cald, iarna nu-i ca vara și de-abia aștept ca vremea să se încălzească (din fericire ea chiar dă semne în această privință) și să mă întorc din nou la hainele mele mai subțiri.

I’m wearing: American Apparel cuffed acrylic lined beanie, Zara contrast anorak puffer coat, H&M oversized chunky knit 100% wool jumper/dress, Mango pebbled envelope bag & block heel leather ankle boots, Tezenis tights.

3 Responses to Gloomy days
  1. mirela

    Si fesul e nou, nu?

  2. Raluca

    Da, nou de vreo 3 luni asa :))

  3. mirela

    Nu prea l-ai scos… pe blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.