Street style – Men

Mai întâi doamnele (click) și acum, bineînțeles, a venit și rândul domnilor der vorleser hörbuch kostenlos mp3. Indiferent de sex, cu toții se pare că am început, din ce în ce mai mult, să ne inspirăm în privința alegerilor vestimentare din ceea ce vedem pe stradă, la prietenii noștri, în reviste, pe blogurile de stil personal sau street style și tot mai puțin din extravagantele prezentări de modă download all foto's van website.

În luna iunie au avut loc trei evenimente deosebit de importante adresate în special bărbaților stilați – Pitti Uomo (Florența) și Săptămânile Modei Masculine de la Paris și Milano – iar ceea ce s-a întâmplat pe străzi cu ocazia acestora puteți vedea în fotografiile de mai jos whatsapp plus for free. Hainele și accesoriile surprinse în aceste imagini sunt, într-adevăr, extrem de colorate și vă mai pot servi drept inspirație pentru cel puțin o lună chiar dacă mai toate brandurile au scos deja pe rafturi colecțiile Toamnă/Iarnă iar acest lucru vă îndeamnă de pe acum să vă gândiți în ce piese cheie să investiți pentru sezonul rece herunterladen.

Pe lângă toate aceste fotografii de street style, am selectat, cu ocazia articolului pe care îl citiți chiar acum, și cinci bloguri/site-uri, majoritatea de stil personal, care sper să vă fie de folos pe mai departe în realizarea celor mai bune și originale compoziții vestimentare: mdvstylethethreefiamgallagarconjon și fashionbeans herunterladen.

Photos source: grazia.itgq.comstyle.comstockholmstreetstyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.