Se poartă barba, dom’le!

De când am început să lucrez pentru Wide Magazine am participat și am scris la și despre zeci de evenimente, lansări de produse, conferințe legate de social media, bla, bla, bla iar dacă ar fi să trag acum linie și să mă decid care dintre toate acestea mi-a plăcut mie cel mai și cel mai mult, aș spune (fără să mă gândesc de două ori): prezentarea colecției „Panta Rhei” semnată Florin Dobre (click aici) word mac. Coincidența face că acesta a fost și primul meu eveniment alături de cei de la Wide și țin minte că aveam niște emoții uriașe, mai ales din cauza faptului că aflasem, cu doar o oră înainte, că urma să le iau câte un interviu (filmat!) atât designerului, cât și PR-ului acestuia, Ionuț Sava (click aici și aici) english vokabeln for free. M-am descurcat execrabil, conștientizam asta chiar în timp ce filmam, dar grație talentului colegului meu Adi, care a filmat și montat ulterior video-urile, pot spune că interviurile n-au ieșit chiar atât de îngrozitor (click aici și aici pentru încă două video-uri legate de eveniment și prezentarea de modă) herunterladen. Una peste alta, nu cred că din luna martie și până acum, în momentul în care scriu aceste rânduri, a mai existat în România un eveniment mai tare sau cel puțin egal de tare ca „Panta Rhei”- ul lu’ Dobre Download pdf-format for free.

În seara asta, însă, există șanse să-mi schimb părerea pentru că LOFT Lounge (Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 55-57) va găzdui super evenimentul „NovemBEARD”, eveniment dedicat, în special, tuturor bărbaților cu barbă din România și la care va participa și mare parte din echipa lui Dobre unreal tournament 99 download kostenlos. În cadrul acestui eveniment se va acorda premiul „Barba Anului” oferit de binecunoscutele brand-uri Ben Sherman, Jagermeister, SARTO made to measure și World Class Fitness Center @ Promenada gratis musik herunterladen android. În competiție au intrat deja peste 100 de bărbați cu barbă (cum altfel?) din domenii precum fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, blogging, design sau muzică herunterladen.

Mai mult decât atât, dintre cei prezenți la eveniment, 20 vor scoate la licitație câte un obiect cu caracter personal pe care publicul îl va putea achiziționa într-o licitație condusă de Vali Bărbulescu iar banii strânși vor fi donați în scop caritabil Organizației „Trebuie” Fetești (organizație pentru copii și adulți cu nevoi speciale) ipod musik herunterladen.

Așadar: LOFT Lounge, ora 21:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.