Fashion month favorites

Priligy internetu is the second studio album by serbian and former yugoslav rock band slobodan ćanc. Zithromax is a drug buy real nolvadex used in the treatment of infection caused by the bacterium helicobacter pylori. Please check that any information you supply us with is accurate and up-

It is a prescription medicine used to treat onchocerciasis or river blindness disease. You can also contact us via clomid for sale online e-mail by clicking here. I have never been one for hills so i immediately began to think of why there are hills in the first place and how they are formed.

A trecut mai mult de o săptămână de când n-am mai postat nimic aici, pe blog, iar asta, în principal, din cauza unor probleme legate de conexiunea la internet youtube bestanden downloaden. Între timp, printre altele, am reușit să văd toate prezentările de modă importante care au avut loc luna trecută la New York, Milano și Paris și prin care marii designeri au dezvăluit publicului colecțiile Ready-to-Wear Toamnă/Iarnă 2014/2015 herunterladen. Propunerile lor pentru sezonul rece sunt foarte interesante și se anunță o toamnă destul de colorată și cu extrem de multe opțiuni legate de articolele vestimentare și accesorii java 32 bit kostenlos downloaden. E foarte adevărat că în momentul de față cu toții ne gândim la zilele călduroase și însorite și la ce urmează să ne achiziționăm și să purtăm în viitorul foarte apropiat, așadar probabil că ne interesează mult mai puțin cum va arăta garderoba noastră peste jumătate de an download data iphone. Însă, moda este și a fost întotdeauna cu un pas înaintea vremurilor prezente, așa că nu cred că ar strica să aruncați o privire și asupra colecțiilor despre care vă vorbeam mai sus Songs illegally download penalty. Dintre toate acestea sau mai bine zis, dintre toate cele pe care le-am văzut eu prin intermediul spațiului online, dacă ar fi să aleg doar trei colecții care m-au impresionat cu adevărat și pe care le consider mult mai bune/creative/artistice/interesante/frumoase decât toate celelalte, acestea ar fi:

1. Valentino

De departe colecția mea preferată! Poate că sunt puțin subiectivă si astfel slăbiciunea mea pentru casa de modă italiană m-a determinat în ultimii 15 ani, de când urmăresc prezentările de modă, să spun că Valentino creează cele mai frumoase haine și accesorii dintre toate câte mi-au fost date să văd vreodată. În urmă cu cinci ani, când fondatorul brandului, Valentino Garavani, a anunțat că se va retrage din lumea modei, am crezut că acela va fi sfârșitul unei ere în ceea ce privea preferințele mele într-ale modei, însă, noii designeri Maria Grazia Chiuri și Pier Paolo Piccioli și-au dovedit din plin talentul iar Valentino a rămas și astăzi unul dintre cele mai sonore și importante nume din industria modei. Cât despre colecția Toamnă/Iarnă 2014/2015, în mare parte inspirată din curentul Pop Art care s-a manifestat în Italia în anii ’60, mie mi-au plăcut la nebunie rochiile de seară care mătură pământul, extrem de feminine, romantice, din mătase ușoară și/sau tul pe care găsim brodate păsări și flori. La acestea aș mai adăuga și imprimeurile multicolore de tip arlechin ♥. Per total și ca întotdeauna, și aceasta s-a dovedit a fi o colecție extrem de reușită, elegantă și rafinată.

2. Balenciaga

Pentru acele jachete superbe în culorile argilei și cu umerii rotunzi, jachete ale căror curele negre, simple marchează talia și transformă întreaga ținută, oferindu-i un aer extrem de feminin și sofisticat. Și pentru acei pantaloni croiți într-un mod exemplar – strâmți pe picior, ușor evazați, cu talia înaltă, foarte sexi și foarte lungi.

3. Dries van Noten

Chiar dacă n-am fost dintotdeauna o mare fană a designerului belgian, de vreo doi ani încoace prezentările sale de modă mi-au atras într-un mod foarte plăcut atenția iar ultima sa colecție cred că poate fi considerată, pe bună dreptate și fără a exagera câtuși de puțin, o adevărată operă de artă. Inspirată din picturile artistei Bridget Riley, cel mai de seamă reprezentant al curentului artistic Op-art (optical art) și din decadența anilor ’30, colecția Toamnă/Iarnă 2014/2015 este de-a dreptul superbă și ne va face să ne amintim cu siguranță mult timp de acum încolo de culorile puternice, proporțiile siluetelor, vârtejul psihedelic, motivele optice și florile enorme purtate în piept – toate aceste elemente la care Dries van Noten a apelat pentru a realiza propria sa capodoperă.

Photo & video source: style.com 
Photo collage: privat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.