Rules

Scriam mai demult despre un întreg sistem inovativ de reguli mereu supuse divizării, despre o listă de repere proiectate din prisma experiențelor cu care mă mândream, reguli care se înmulțeau amețitor sub o logică a dezvoltării personale Create and download free logos. Până să mă îndrăgostesc, eram pe cale să devin una dintre duduile care refuză consumul de emoții, considerând indisponibilitatea emoțională un principiu cu rang exclusivist printre semenii ce acționează instinctual instagram download apk.

Aproape că ignoram luxul ostentativ de a da frâu liber emoțiilor și, cu un spirit critic caracteristic intelectualilor, refuzam să cred în autenticul iubirii, înotând ambițios împotriva curentului exacerbat al romanticelor incurabile, cu blog citit de plictisiți herunterladen. Sunt multe ca mine, cea de atunci: cu periuțe de dinți electrice, produse light, chipsuri bio, check-in-uri pe Decebal, dând sfaturi cool, bine intenționate, cu suvenire din excursii scumpe și colecție de reguli aranjate ca pantofii: după comoditate, înălțime sau uzură download mp3gain nederlands.

Sunt multe femei îndoctrinate de o pseudo-virtute esențială: aceea de a fi egale bărbaților. Cu toate regulile lor de a nu săruta la prima întâlnire, de a nu face sex la a treia, de a nu spăla o farfurie sau WC-ul, par niște adolescente burgheze care încearcă ostentativ să epateze prin a fi “principiale” certificate template. Dincolo de transfigurarea pe care o antrenează completa schimbare a feminității în contextul ei teoretic, în loc de cărți de gătit, ele studiază portofele și limbajul trupului, uitând că prin natura lor, femeile sunt slugile emoțiilor și sunt construite să iubească somewhere over the rainbow instrumental download kostenlos.

Pentru bărbatul care-ți va deveni soț, va trebui să fii femeie, nu bibelou cu reguli acide, gândite la un pahar în Bamboo. Va trebui să îmbrățișezi, să săruți, să speli cratițe și să strângi chiloți simulator spiele downloads kostenlos. Va trebui să iubești necondiționat și să renunți la tot setul de reguli fancy în care crezi cu naivitatea disperată a unei fete care nu are altă opțiune, aceea de a deveni cu adevărat femeie, așa cum ești doar când ești iubită payback app herunterladen.

Tot mai demult scriam că am uitat să iubim ca mamele noastre, că am “evoluat” social, transformând căsnicia într-un compromis al sharing-ului condiționat de o tranzacție a utilității download ios 9.3.5. Duduile caută replici atractive în horoscoape expirate și pozează în “independente” în cluburi îmbâcsite de incompetenți emoționali, femeile cresc copii și fac piața didot herunterladen. Puștoaicele caută validare în abordări masculinizate de băutură și comentează critica mondenă, la fel cum puștii sau bărbații eșuați plătesc pentru preludii, femeile si bărbații adevărați iubesc.

Când m-am îndrăgostit, am devenit sluga unei singure reguli: aceea de a face ce simt, fix când simt. Și m-am transformat în cea mai fericită femeie din lume. Paradoxal pentru o veche “mine”, care-și găsise o alinare comodă în cel mai amplu sistem de “must do” și “don’t you ever dare”.

Kisz, Angy

One Response to Rules
  1. jokeru

    excelent articolul,mai ales ca vine din partea unei femei! intr-adevar ne complicam singuri viata si simplitatea e atat de frumoasa,ofera mai multa incredere….astazi indiferent de ora din zi numai fitze fitze si iar fitze,Doamne cat le urasc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.